Winterschilder in Amsterdam

winterschilder-amsterdamBent u op zoek naar een winterschilder in Amsterdam? Zeegelaar Schilderwerk onderhoudt uw buitenschilderwerk ook in de winter door gebruik te maken van hoogwaardige producten. Door de steeds verdere ontwikkeling van speciale verven, die veel sneller drogen en uitstekend bestand zijn tegen lage temperaturen in de koudere wintermaanden, is het voor ons als schildersbedrijf mogelijk om in de winter buiten te schilderen.

Aantrekkelijk tarief winterschilder

Wij geven u zo de mogelijkheid om uw schilderwerkzaamheden te verspreiden over het gehele jaar. Zeegelaar Schilderwerk verzorgt al uw schilderwerk in de winterperiode (einde oktober tot medio maart) tegen een aantrekkelijk winterschildertarief. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte op te vragen.

Waarom kiest u voor de winterschilder

Omdat het niet bij iedereen bekend is dat er in de winter volop mogelijkheden zijn om buitenschilderwerkzaamheden uit te voeren, zijn wij graag bereid om mensen hiervan bewust te maken. U kunt Zeegelaar Schilderwerk tijdens de wintermaanden tegen een aantrekkelijk tarief als winterschilder voor uw woning in Amsterdam inhuren. Naast een aantrekkelijk schilderstarief levert het u nog een aantal voordelen op.

Voordelen inhuren schilder tijdens de winter

Andere voordelen voor schilderwerkzaamheden in de winter zijn:

  • Het aantrekkelijke BTW tarief van 6% is natuurlijk ook geldig in de wintermaanden
  • Een echte professionele winterschilder voert u schilderwerkzaamheden uit ondanks een lager tarief.
  • Het opleveren van de werkzaamheden zal in veel gevallen sneller zijn dan in de drukke voorjaarsmaanden en zomermaanden. Vaak zijn wij in de gelegenheid om de door uw gewenste werkzaamheden op zeer korte termijn uit te voeren in de wintermaanden.

Zeegelaar schilderwerk is uw erkende winterschilder

Zeegelaar Schilderwerk werkt uitsluitend met echte vakmensen die in staat zijn, met de laatst ontwikkelde materialen, alle door uw gewenste schilderwerkzaamheden uit te voeren in de winterperiode. Ons schildersbedrijf werkt uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn wij Sikkens Quality Painter. Wilt u de garantie van echte winterschilders en ook nog eens profiteren van een aantrekkelijke korting neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij voeren alle mogelijke schilderwerkzaamheden graag voor u uit in de wintermaanden.