Stukadoorsbedrijf in Amsterdam

Stucadoorsbedrijf

Wanden en Plafonds stucen

Zeegelaar Schilderwerk verwijdert oude en plaatst nieuwe wanden in Amsterdam in een handomdraai en werkt deze op de afgesproken wijze af. In de eerste instantie gebruiken we een primer en vervolgens komt de afwerking. Fijnschuurwerk, sierpleister of spackwerk. De werkwijze van ons stucadoorsbedrijf voorkomt scheurvorming en is volledig afgestemd op de realisering van een perfect eindresultaat.

Decoratie stucwerk

De ontwikkelingen binnen ons vakgebied staan zeker niet stil. Decoratief stucwerk wordt veel toegepast bij mensen die een luxer afwerking wensen. Moderne sferen als betonlooks of een toepassing van marmerpleister, de mogelijkheden zijn legio. U kunt de muur laten stukadoren van onder andere de badkamers, keukens of voor in de living. Met decoratiestucwerk brengt u meerwaarde in uw huis.

Lijsten en Ornamenten

Een goed stucadoorsbedrijf helpt u huis er als een paleis uit te zijn. Met stucen kunt u mooie plafonds met prachtig lijstwerk en soms met prachtige ornamenten laten maken. Deze schitterende lijsten en ornamenten kunnen wij ook bij u thuis in regio Amsterdam plaatsen. De ondergronden moeten vlak en glad zijn zodat wij ze mooi kunnen stellen en perfect kunnen afwerken. Het eindresultaat is met één woord geweldig.