zeegelaarschilderwerkEen schoolbord met krijtjes is misschien op school tegenwoordig niet meer veel te vinden, maar kan thuis hartstikke hip en leuk zijn! Verwar schoolbordverf niet met krijtverf. Vaak wordt gedacht dat je op een wand met krijtverf ook kunt krijten. Maar dit is niet het geval, ook al doet de naam anders vermoeden. Op een wand met schoolbordverf kun je wel je eigen creaties toevertrouwen.

Het aanbrengen van schoolbordverf binnen je huis is een leuk avontuur om samen met je kind(eren) te ondernemen.

Wat is schoolbordverf

Schoolbordverf is een slijtvaste en krasvaste verf. Het is een verfsoort die te beschrijven is met krijt, waardoor je op een leuke en speelse manier allerlei creaties kunt maken op een geverfde muur. zeegelaar schilderwerkSchoolbordverf is nog niet zo lang verkrijgbaar maar is absoluut een van de leukste en meest vernieuwende verfsoorten van de afgelopen jaren. In het begin alleen verkrijgbaar is de zwarte bordkleur maar tegenwoordig in meer dan 1000 kleuren. Jouw favoriete kleursmaak (of die van je kinderen) zit er dus altijd bij!

Schoolbordverf inkopen

Schoolbordverf is tegenwoordig goed verkrijgbaar. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we direct een aantal prijzen + leveranciers op een rijtje gezet:

  • GAMMA: Histor Schoolbordverf 1 liter zwart (€43,95), Flexa Schoolbordverf 1 liter zwart (€37,99)
  • Karwei: Histor Schoolbordverf 1 liter zwart (43,95), Flexa Schoolbordverf 1 liter zwart (€37,99), Karwei Schoolbordverf 0,5 liter zwart (€18,49), ook verkrijgbaar in roze, blauw en grijs!
  • Google Shopping: Een volledig overzicht met prijsvergelijking via diverse webshops. Eenvoudig alle kleuren zo in huis!

Schoolbordverf aanbrengen in drie stappen

  1. Start met een schone, vetvrije en egale ondergrond.
  2. Breng in totaal 2 tot 3 lagen aan op de muur. Na het aanbrengen van een nieuwe laag, is het verstandig om deze eerst goed te laten drogen voordat je de nieuwe laag aanbrengt. De minimale droogtijd van schoolbordverf is 12 uur to 24 uur. Wanneer je de volgende laag gaat schilderen is het van belang dat de muur eerst weer schoon, stofvrij en egaal is zodat de volgende verflaag goed kan hechten.
  3. De verf is op waterbasis en kan met zowel een kwast als een roller geschilderd worden.

Tip: De verf kan toegepast worden op meer dan alleen muren! Denk ook aan deuren, kasten, koelkasten en meubels!

Krijten maar!

Er zijn prachtige resultaten mogelijk door het gebruik van schoolbordverf. U geeft de muren de door uw gewenste kleur en maak de muur helemaal naar wens met uw eigen creaties. Willen jij en de kinderen iets nieuws? Geen probleem, veeg het krijt eenvoudig weg en start met een schone lei! 🙂

Ben je aan de slag geweest, deel dan hieronder je eindresultaat ter inspiratie voor andere enthousiaste oudermagneetverf aanbrengens!   Neen of vraag hier een offerte aan.