Buitengevel verven incl. dakkapel Amsterdam-Zuid

Deze mensen die ons inhuurden voor renovatie van binnenschilderwerk in Amsterdam Centrum hebben ons gevonden via mond-op-mond reclame van een tevreden klant die ons heeft aangeraden. Tijdens een offertegesprek met z’n drieën rond de tafel hebben we de wensen besproken. De klant wilde het binnenschilderwerk van zijn jaren 20 woning in Amsterdam geheel laten renoveren. Ze vertelden me hoe mooi ze het schilderwerk bij hun vrienden vonden en vertrouwden ons de klus toe. Net als in alle klussen hebben we eerst alles goed afgedekt voordat we aan de slag gingen met de muren en plafonds en houtwerk in Amsterdam Centrum.

Houtwerk

Het houtwerk zag er niet heel slecht uit, maar kon wel een likje verf gebruiken. Daarom hebben we er voor gekozen om het houtwerk goed schoon te maken, plamuren, op te schuren, kitten, gronden in de kleur, nakijken op kleine gaatjes, bijvlekken en afschilderen met zijdeglans verf speciaal voor binnen. Aangezien ze kleine kinderen hebben heb ik ze geadviseerd te kiezen voor huidvet bestaande zijdeglans verf.

Latex van plafonds en muren

De muren van het Amsterdamse pand werden nagekeken op scheuren en gaatjes. Geschuurd, gekit en drie keer geschilderd in de latex speciaal voor binnen. Ook hier werd weer rekening gehouden met de kleine kinderen in huis en werd schrobvaste muurverf gebruikt.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. 

Offerte aanvragen

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte opmaat  te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij er voor dat we binnen 24 uur contact met uw hebben.

Of bel: 06 387 491 86