Onderhoud buitenschilderwerk Amsterdam Oud-Zuid

De voorzitter van de VVE van dit gebouw uit 1993 aan de Albert Cuypstraat heeft ons benaderd met de vraag of wij de voorgevel willen schilderen. Wat mij bij deze buitenschilderwerk opdracht in Amsterdam Oud-Zuid het eerste opviel was dat in de daklijst houtrot zat. De voorzitter stelde het zeer op prijs dat we dit zagen zodat nog op tijd onderhoud gepleegd konden worden. Zo zie je maar: schilderwerk is er ook voor het behoud van je pand.

Houtwerk

Het houtwerk in het Amsterdamse pand zag er behoorlijk slecht uit. De oude verflaag op de onderdorpels hebben we in het geheel verwijderd. Daarna hebben we alles geschuurd en geplamuurd, inclusief de kozijnen en toegangsdeuren. Alles tweemaal in de grondverf en vervolgens in hoogglans afgeschilderd.

Houtrotbehandeling

In de daklijst constateerden we houtrot. De delen met houtrot zijn vervangen door nieuw hout. Netjes geplamuurd, twee keer in de grondverf en in de gewenste kleur geschilderd waardoor de woning in Amsterdam Oud-Zuid weer flinke tijd mee kan.

Metaal

De metalen rozetten in  de voorgevel zijn eerst afgeborsteld met een staalborstel, netjes opgeschuurd en vervolgens met een speciale twee componenten grondverf gegrond. Daarna met een hoogglans verf afgeschilderd. 

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte opmaat  te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij er voor dat we binnen 24 uur contact met uw hebben.

Of bel: 06 387 491 86