Zeegelaar Schilderwerk voerde buitenschilderwerk uit aan deze vrijstaande woning in Amsterdam Osdorp. De woning is ruim 10 jaar geleden gebouwd en was weer toe aan onderhoud. Het houtwerk van deze woning in Amsterdam is geheel rondom geschilderd om tot een mooi eindresultaat te komen.

Sikkens Quality Painters

Deze klant in Amsterdam Osdorp heeft ons benaderd via de website van Sikkens Quality Painters. Nadat wij een bericht kregen van de website van Sikkens hebben wij direct contact gezocht met de eigenaar van het pand. Binnen een kort tijdsbestek hebben we het werk en de wensen opgenomen. De klant is akkoord gegaan met de vrijblijvende offerte. De raam- en deurkozijnen van deze woning zijn in dezelfde kleur behandeld. De voordeur is van kleur veranderd en dit geeft een totaal andere look aan de entree van deze woning in Osdorp.

Welke buitenschilderwerkzaamheden zijn uitgevoerd

Allereerst is het houtwerk van het huis in Osdorp schoongemaakt met warm water en een scheutje van Sikkens Universol. Toen drooggemaakt, goed opgeschuurd, en stofvrij gemaakt. De houtvochtigheid en de hardheid is gemeten met een houtvochtigheidsconditiemeter. De vochtigheid moet onder de 18% liggen om te zorgen dat de verf goed kan hechten. De oude kitlaag in het liggend werk is uitgesneden en opnieuw opgekit en afgemest met een Urithraankit van Sikkens. De volgende dag is al het houtwerk gegrond met Sikkens Rubbo Primer Plus, en vervolgens geverfd in een Sikkens Rubbol SB Gloss. We hebben een extra fijn schuurpapier gebruikt om de glansgraad van de afwerking tot zijn recht te laten komen.

Duurzaam buitenschilderwerk

We hebben bij deze vrijstaande woning in Amsterdam Osdorp in de offerte aangegeven dat we de onderdorpels van de gehele woning een extra laag verf geven omdat bij de opname bleek dat dit de zwakste plekken in het houtwerk waren. Een extra laag geeft extra sterkte aan de verf zodat het houtwerk langer mee gaat. Hiermee streven ook naar meer duurzaamheid. Deze klant in Osdorp was zeer tevreden over de werkzaamheden en de kwaliteit van onze vakmanschap.

Meerjarenonderhoudsplan voor uw buitenschilderwerk

Op verzoek van deze klant in Osdorp hebben we ook een meerjaren onderhoudsplan opgesteld. Dit betekent dat het onderhoud van het schilderwerk bij ons in goede handen is. Meer lezen over buiten houtwerk verven? Zeegelaar Schilderwerk helpt u graag verder met al uw buitenschilderwerkzaamheden. Neem eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor een perfect eindresultaat zit u goed bij Zeegelaar Schilderwerk! Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte opmaat  te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij er voor dat we binnen 24 uur contact met uw hebben.

Of bel: 06 387 491 86