Vanuit de vereniging van eigenaren kregen wij de opdracht voor het uitvoeren van het binnenschilderwerk aan dit monumentale pand uit 1640 gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam Centrum. Tevens moesten de huisnummers in originele staat worden geschilderd.

Binnenschilderwerk

We hebben een Amsterdams historisch monumentaal pand van 1640 aan de binnenkant geschilderd. We zijn erg trots op dat we deze binnenschilderwerk opdracht in Amsterdam mochten uitvoeren en trots op het resultaat. We zijn zorgvuldig te werk gegaan en hebben voor dat de werkzaamheden begonnen alles netjes afgedekt. De VVE heeft een technisch rapport opgesteld. Op basis van dit rapport hebben wij de werkzaamheden uitgevoerd.

Houtwerk

Voor het binnenschilderwerk is het houtwerk schoongemaakt met Universol. Vervolgens opgeschuurd met een machinale stofzuigschuurmachine. Daarna in de laag geschilderd met speciale grondverf voor binnen. Gaatjes en scheurtjes gerepareerd met plamuur. Met een tweede laag over gegrond met speciale grondverf voor binnen, afgekit met een akrylaatkit voor binnen en toen in de definitieve kleur afgeschilderd.

Muren en plafonds latexen

In de entree van de Amsterdamse woning hebben we alle plafonds en muren nagekeken op gaatjes en scheurtjes. Deze hebben we dichtgemaakt met een speciaal gipsvulmiddel voor binnen. Alles netjes opgeschuurd en gekit. Vervolgens de verflagen aangebracht.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte opmaat  te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij er voor dat we binnen 24 uur contact met uw hebben.

Of bel: 06 387 491 86