Binnenschilderwerk Amsterdam Zuid

De klant vertelde ons dat het houtwerk, de plafonds, muren, keukenkastjes en plinten geschilderd moesten worden. Ook moesten er stukadoorswerkzaamheden in de gang uitgevoerd worden. Deze wensen hebben wij in een vrijblijvende offerte opgemaakt en een plan van aanpak samen met de klant opgesteld.

Werkomschrijving

Zoals te zien is op de foto’s, hebben de hele vloer in de woning afgedekt. Dit om te voorkomen dat de vloer zou beschadigen.

Stukadoors- en schilderwerkzaamheden plafond

Alle scheurtjes in het stukwerk van het plafond in de gang hebben we opengehaald met een driehoeksschraper. De scheuren kunnen daardoor niet terugkeren op de scheur zelf. Alles is dichtgemaakt met gips. We hebben er voor gekozen niet het hele plafond te stucen met een zware gips omdat we spanning van het plafond niet groter wilden maken en het opnieuw zou gaan schuren. We hebben laag op laag het plafond aangepakt. Het plafond is voorgestreken met een blokkwast en vervolgens gewit in een spanningsarme plafond verf. Daar hebben we twee lagen mee geverfd.

Stukadoors- en schilderwerkzaamheden muren

Toen hebben we de muren nagekeken op scheurtjes en gaatjes, geplamuurd, gekit en behandeld met een spanningsarme muurverf, speciaal voor binnenmuren.

Schilderwerkzaamheden houtwerk

We hebben al de kozijnen, deuren en plinten goed schoongemaakt met lauw water met scheutje Universol toegevoegd. Vervolgens is alles machinaal opgeschuurd met een machine met een speciale stofafzuiger waardoor de fijnstof die vrij komt bij het schuren niet door het hele huis dwarrelt. Toen is gekit, geplamuurd en fijngeschuurd, nagekeken op gaatjes, naadjes en deze gerepareerd. De kale plekken zijn aangetipt met een BLgrondverf van Sikkens, dit is een speciale watergedragen verf voor binnen. Na droging is alles een keer gegrond met dezelfde BLgrondverf en vervolgens alles licht opgeschuurd om de kleine oneffenheden glad te maken. Als laatste is al het houtwerk afgeschilderd in een zijdeglans, watergedragen verf van Sikkens. De klant had de sleutel van de woning bij ons achtergelaten. Toen hij terug van vakantie kwam, wist hij niet wat hij zag en was erg blij met dit resultaat. De pas gerenoveerde jaren ’ 40 woning was weer fris en toch in oude staat hersteld Wij zijn trots op dit ambachtelijke werk!

Ben je geïnspireerd en wil je verandering? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Dit gaat heel gemakkelijk via onze website.

Offerte aanvragen

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte opmaat  te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij er voor dat we binnen 24 uur contact met uw hebben.

Of bel: 06 387 491 86