Bij dit binnenschilderwerk project in Amsterdam Oud-West wilde de eigenaar de binnenmuren en plafonds, van zijn woning uit 1950, gestuukt en geschilderd hebben in diverse kleuren. We hebben een offerte opgesteld waarin alle werkzaamheden duidelijk zijn toegelicht.

Stucwerk

Allereerst hebben we bij het binnenschilderwerk in de woning in Amsterdam Oud-West de vloer op een correcte wijze afgedekt. Vervolgens zijn alle wanden en plafonds goed voorgestreken. Dit hebben we gedaan om zuiging van de ondergrond tegen te gaan. Daarna zijn de muren van het pand in Amsterdam Oud-West gestuukt en afgewerkt.

Latexen van nieuwe gestuukte muren en plafonds

De muren en plafonds zijn voorgestreken om deze geschikt te maken voor het schilderwerk. De kleine scheurtjes tussen de muren en het plafond zijn vervolgens netjes afgekit met acrylaatkit. Als laatste stap zijn de muren en het plafond in de gewenste kleuren geschilderd.

Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte opmaat  te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij er voor dat we binnen 24 uur contact met uw hebben.

Of bel: 06 387 491 86