Een steigerwerk zou te kostbaar zijn, we hebben hier dan ook gekozen voor een hangbrug installatie om het schilderwerk aan de buitenzijde uit te kunnen voeren. Efficiënt en betaalbaar.

 

Uitvoering

Ramen en deuren worden netjes op afspraak geschilderd. Dit doen wij door middel van een afspraken systeem, speciaal op maat gemaakt voor uw vereniging van eigenaren.

Schilderwerk woningcorporaties Hoe kijkt u tegen een woningcomplex aan van 46 woningen? Zeegelaar schilderwerk ziet 64 verschillende bewoners met ieder een eigen mening over inrichting, uitstraling en hun manier van wonen. Wie het onderhouden van deze verschillende woningen ziet als seriewerk kan er behoorlijk naast zitten. Een woningcorporatie ontwikkelt verhuurt en net zo belangrijk, beheert in serie gebouwde woningen die onderhouden moeten worden. Wat houdt het onderhoud en daarmee schilderwerk woningcorporaties exact in. Waarom wordt het schilderwerk woningcorporaties vaak uitgeleverd aan professionele schilders?

Onderhoud

Een woningcorporatie is als beheerder graag goed op de hoogte van de onderhoudsbehoefte van haar gebouwen. Maar ook wanneer u een pand wilt aan -of verkopen, bewijst een overtuigend en betrouwbaar onderhoudsadvies zeker zijn waarde. De onderhoudsactiviteiten kunnen worden ingepland over een periode van meerdere jaren. Dit wordt ook wel een meerjarenplan genoemd. Zo weet u precies wat u de komende periode kunt verwachten. De gepland activiteiten kunnen worden gerapporteerd naar uitgaven en reserveringen. Het onderhoud van bijvoorbeeld een woningcomplex kan variëren van het vernieuwen van cv-ketels, renoveren van keukens tot het woningcorporatie schilderwerk. Dit schilderwerk woningcorporatie kan weer afwisselen van het her-schilderen van entrees en gallerijen tot het hernieuwen van de gevels of goten.

Professioneel schilderwerk woningcorporaties

Het onderhouden van de gevel en goten maar ook van entrees kan de manier van wonen voor bewoners maken of breken. Een gebladderd kozijn of scheur in het balkon hoeft niet alleen de uitstraling van een woning te verpesten maar ook de uitstraling van een wijk. Een klus als het schilderwerk woningcorporatie heeft veel invloed op de uitstraling en manier van leven voor haar bewoners. Vandaar dat zo’n klus op professionele manier moet worden uitgevoerd. Woningcorporatie schilderwerk gebeurd planmatig, om de zoveel jaar moet een wooncomplex opnieuw worden aangepakt. Daar moet een duidelijk plan op worden getrokken, zeegelaar Schilderwerken kan u daarmee op professionele wijze een dienst leveren. Overzichtelijk, exact, betrouwbaar, professioneel en voornamelijk flexibel. Want na 15 jaar zijn geen enkele van die 64 woningen gelijk en moet er worden ingespeeld op de individuele klant.

Offerte of meer informatie Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte wij nemen dan binnen 24 uur  contact met u op. 

De Vve Schilder zorgt voor onderhoud zonder zorgen

Wij nemen voor uw VvE al het schilderwerk uit handen. Wij zijn hierin een betrouwbare en communicatief sterke partner. Hierbij richten wij ons niet alleen op u als beheerder van de VvE, maar ook op de bewoners in uw VvE.

Wij organiseren voor uw VvE niet alleen het schilderwerk. Ook alle bijkomende werkzaamheden behoren tot onze specialiteit. Denk hierbij aan timmer- en herstelwerk, grote houtrotreparaties, voegwerk en betonrot. Maar ook het stralen van hekwerken en gevels behoort tot de mogelijkheden. Voor sommige werkzaamheden maken wij gebruik van door ons zeer selectief gekozen partners.

Voor ons starten de werkzaamheden met goede, eerlijke en overzichtelijke communicatie. Dit zult u meteen merken en terugzien in bijvoorbeeld onze heldere offertes. Voor grote VvE’s maken wij een aparte VvE Schilder webpagina. Hier kunnen bewoners terecht met vragen, stellen wij onze mensen voor en kunnen bijvoorbeeld afspraken worden ingepland voor het openhouden van ramen en deuren.

Ons bedrijf kenmerkt zich doordat wij altijd gaan voor de goede relatie en samenwerking. Onze veelal terugkerende klanten bedienen wij met speciale onderhoudsgarantieplannen. Voor veel VvE’s is dit een uitkomst, omdat het in veel regelwerk uit handen neemt. Met deze onderhoudsgarantieplannen creëren wij een langdurige samenwerking en een optimale staat van onderhoud van de woningen in de VvE.

Het aangaan van een langdurige samenwerking heeft als grote voordeel dat:

Wij kennis krijgen over uw vastgoed, zodat wij noodzakelijk onderhoud op het juiste tijdstip kunnen uitvoeren

Wij veel tijd onderling kunnen besparen voor het afstemmen van de werkzaamheden

Wij het groot onderhoud goedkoper kunnen maken door slim plannen

Wij achterstallig onderhoud voor u voorkomen

Vve beheerder

U bent als VvE beheerder een belangrijke schakel in onze dienstverlening. Wij nodigen u daarom graag uit om contact met ons op te nemen en kennis met ons te maken. Wij zijn een ambitieus en groeiende organisatie die wordt gekenmerkt door persoonlijk contact, korte lijntjes en vakkundige uitvoering.

Voor ons starten de werkzaamheden met goede, eerlijke en overzichtelijke communicatie. Dit zult u merken vanaf het moment dat u de telefoon oppakt en contact met ons opneemt. Wij kunnen voor u als VvE beheerder al het onderhoudswerk organiseren. Denk hierbij dus ook aan timmer- en herstelwerk, grote houtrotreparaties, voegwerk en betonrot. Maar ook het stralen van hekwerken en gevels behoort tot de mogelijkheden. Totaalonderhoud, zonder zorgen, daar staan wij voor.

Wanneer u grote VvE’s beheert, hebben wij hier nog aparte extra tools voor ontwikkeld. Zo richten wij bij groot onderhoud een aparte project webpagina op. Hier kunnen bewoners terecht met vragen, stellen wij onze mensen voor en kunnen afspraken worden ingepland voor het openhouden van ramen en deuren.

 

Goede relatie en samenwerking

Ons bedrijf kenmerkt zich door de zoektocht naar de goede relatie en samenwerking. Betrouwbaarheid, heldere communicatie en vakwerk staan hierbij centraal. Voor VvE Beheerders hebben wij diverse mogelijkheden voor meerjarige onderhoudsplannen.

Met deze onderhoudsgarantieplannen creëren wij een langdurige samenwerking tussen u ons en uw VvE’s. Een optimale staat van onderhoud en een tevreden klant is ons gezamenlijk doel.

Het aangaan van een langdurige samenwerking heeft als grote voordeel dat wij de noodzakelijk kennis verkrijgen over uw vastgoed, we veel tijd besparen voor overleg en we uw vastgoed in goede conditie houden. Hierdoor wordt groot onderhoud goedkoper. Wij hebben de skills om uw projecten op een goede manier te organiseren, dus laat u verrassen door ons ambitieuze team en laat ons u begeleiden bij het schilderwerk.

Offerte of meer informatie

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie vult u het formulier in. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op.