Latex spuiten in Amsterdam

Uit de praktijk is gebleken dat latex spuiten sneller, efficiënter is en minder stress en een strakker resultaat oplevert. Uit de statistieken blijkt dat veel mensen klussen een hele uitdaging vinden. Als u samen met uw partner klust kan dit een behoorlijke relatietest zijn. Ook als u dat alleen doet, levert dit wel eens ergernissen op.

Denkt u eens aan het rollen van plafonds en muren. Een hoop geknoei, geklieder, vlekken en strepen, en na meerdere lagen nog niet het gewenste resultaat. Om deze ergernissen te voorkomen, kiest u voor latex spuiten van de muren en plafonds.

Zeegelaar Schilderwerk uit Amsterdam verzorgt professionele apparatuur, materiaal, en dergelijke. Wij verzorgen zowel spuitwerk op muren, plafonds, houten vloeren, houtwerk, paneeldeuren, vlakke deuren, raamkozijnen, trappen, metalen deuren maar ook op buitenmuren. We zijn een gecertificeerd traditioneel vakkundig schilder maar ook gediplomeerd spuiter. U bent zeker van een strak en mooi resultaat. En dat is natuurlijk wat u wilt!

Latex spuiten Amsterdam

Voordelen van het laten spuiten van plafonds en muren spuiten

  1. Binnen een dag kunnen we uw woning of bedrijfspand geheel spuiten in een gewenste kleur. Het kost dus niet veel tijd, en u kunt snel genieten van een strak eindresultaat. En daardoor kunt u snel beginnen met het inrichten van uw bedrijfspand of woning
  2. Alles wordt door onze vakmensen vakkundig afgeplakt. Met spuiten bent u verzekerd van een strak en mooi resultaat.
  3. Gemiddeld gezien is het latex spuiten ongeveer 35% goedkoper dan het traditionele rollen van plafonds en muren.

Spuitwerk op hout

Sinds een aantal jaren zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op het spuiten van houtwerk. De bouwonderdelen zoals deuren, trappen enzovoorts met water gedragen lak. Wat de traditionele schilder doet met de kwast kunnen wij ook met de spuit.

De voordelen zijn:

  • Hoge laagdikte
  • Perfect vloeiing
  • Slijt- en krasvast

Het is ideaal een trap te spuiten in plaats van traditionele aanpak als er een hoge laagdikte en een snelle doordroging wordt verlangd. Tevens zijn er moeilijke bouwonderdelen zoals traphekken goed te spuiten. Het type verf dat wij gebruiken is slijt en- krasvast en niet aan huidvet resistent.

Offerte latex spuiten Amsterdam
Latex spuiten

Wij beoefenen het schildersvak al ruim 25 jaar met veel plezier. Ongeveer wordt per jaar 8000 m2 latex gespoten. Hierbij kunnen wij zeggen met trots dat er veel enthousiaste klanten voor u zijn geweest. Al onze mensen beschikken over een vakdiploma. Voor ieder project gebruiken wij de beste materialen.

Voor een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.