Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Amsterdam?

Dan is Zeegelaar Schilderwerk u graag van dienst. In overleg met u bepalen wij graag hoe de door u gewenste werkzaamheden een perfect resultaat krijgen door het inzetten van onze schilders.
Echt vakschilders en erkende specialisten. Het mag dan ook geen verwondering wekken dat wij hoog op het lijstje staan van bedrijven, instellingen en particulieren
Schilder Amsterdam
Inspireer verandering
Als schildersbedrijf in Amsterdam voelen we ons bevoorrecht.

We houden van de stad Amsterdam en van het ambacht van ons vak. We verzorgen het schilderwerk voor o.a. scholen, kantoren, VvE’s, gemeentes, particulieren, vastgoedo­nderhoud en aannemers­bedrijven, zowel binnen als buiten.
★★★★★ Het houtwerk bij ons aan de buitenkant was urgent aan een schilderbeurt toe. Philippe heeft dit snel en netjes voor ons in orde gemaakt nog voor de winter. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Snel en goed en prima communicatie.  
Caroline van Thuijl
6 maanden geleden
★★★★★ Wij hadden waterschade waardoor op meerdere plekken in ons huis het plafond hersteld moest worden. Het stukwerk en schilderwerk is professioneel gedaan. Het contact liep soepel en ze regeren snel. Afspraken werden goed nagekomen. Ben erg tevreden.  
Reply Now
8 maanden geleden
★★★★★ Achterkant woning en balkons zijn opgeknapt en geschilderd, inclusief stalen balken. Het was in vrij slechte staat, maar is door Philippe heel goed opgeknapt. We zijn blij met het resultaat!  
Willem De Vries
een maand geleden
★☆☆☆☆ Met dit verschrikkelijke bedrijf gewerkt, het komische is dat op de website staat dat afspraak afspraak is . Eigenaar maakt keer op keer valse beloftes waardoor ik met schade ben blijven zitten . als een ding duidelijk is dat afspraken hier geen afspraken zijn ik raad iedereen ten zeerste af met dit bedrijf te werken . oplichters !  
rob barneveld
4 maanden geleden
★★★★★ Wij hebben de houten vloer in gehele woning hoogglans wit laten verven door Zeegelaar Schilderwerken. Phillippe heeft dit bij ons uitgevoerd (samen met een collega). Het contact verliep zeer prettig. Phillippe is vriendelijk en enthousiast en heeft ons tijdens de werkzaamheden goed op de hoogte gehouden. Hij gaf geduldig antwoord op al onze vragen en voorzag ons van goed advies. Wij zijn super blij met de prachtige wit geverfde vloer, hij heeft echt kwaliteit geleverd!  
Marije Wissink
7 maanden geleden
Zeegelaar Schilderwerk is een erkend schildersbedrijf in Amsterdam dat staat voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaam.

Schilderwerk U kunt bij ons terecht met al u schilderklussen voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. We werken voornamelijk in regio Amsterdam en ter referentie kunt u onze schilderprojecten in Amsterdam bekijken.

Wandafwerking Wilt u iets bijzonders op één of meerdere wanden in uw woning of kantoor? Zeegelaar Schilderwerk zorgt voor het afwerken van uw wanden en plafonds. De juiste wandafwerking creëert ruimte en sfeer in uw interieur. Op het gebied van wandafwerking verzorgen wij tal van mogelijkheden. Naast het sauzen van uw wanden met (speciale) muurverven verzorgen wij ook het behanden van wanden met traditioneel behang of met glasweefsel/glasvliesadvies. Wij adviseren u graag welke mogelijkheden passen bij uw interieur en uw budget.

Houtrot reparatie Naast onze schilderwerkzaamheden voeren wij ook regelmatig houtrot reparaties uit. Het probleem van houtrot is dat het vaak onopgemerkt toeslaat aan houten kozijnen, deuren en andere houten onderdelen aan uw woning. Gelukkig kunt u ons inschakelen om houtrot professioneel te laten repareren in regio Amsterdam.

Kennisbank

Welke volgorde moet ik aanhouden bij het schilderen

zondag 28 mrt. 2021 | kennisbank
De juiste volgorde bij het schilderen

De juiste volgorde bij het schilderen

We zullen hieronder de volgorde van schilderen beschrijven voor diverse uitdagingen binnen het huis.

  1. Begin met de kruisroeden, waarbij je -per stijl- eerst de zijden naar het glas toe schildert en nadien ‘vlak op’

  2. De bovenste horizontale stijl. Hierbij schilder je eerst de bovenrand van het raam om deze te beschermen tegen vocht. Vervolgens de delen die aansluiten op het glas en als laatste ‘vlak op’. Kijk -bij schilderen van de bovenrand van het raam- uit voor druipers aan de achterzijde van het raam.

  3. De onderste horizontale stijl. Houd hierbij dezelfde volgorde aan als onder punt 2 beschreven, alleen gaat het hier -ter bescherming van het hout tegen het vocht- om de onderrand van het raam. de scharnierkant van het raam. Ook hier weer eerst de randen naar het glas toe schilderen en nadien de gehele verticale stijl ‘vlak op’.

  4. De slotkant van het raam. Begin ook hier met de kopse kant van het raam. Dit is de rand waar je bij een geopend raam tegenaan kijkt. Vervolgens schilder je de randen naar het glas toe en tot slot ‘vlak op’.

Met ‘vlak op’ in de omschrijving worden de vlakke delen bedoeld, zonder dieper liggende delen, randjes en kantjes.

Probeer in het algemeen bij het schilderen van de afzonderlijke delen (horizontaal of verticaal) zo min mogelijk op een ander deel te schilderen. Dit om de "aanzetten" te voorkomen. Dit is een gulden regel bij alle te schilderen oppervlakken. Lees hier meer over in het Artikel Tips en Trics op mijn website.

Volgorde van schilderen bij kozijnen

1 en 2. de start is de onderzijde van de bovenste ligger, waarna
je vervolgens de ligger ‘vlak op’ afwerkt

De juiste volgorde bij het schilderen

De juiste volgorde bij het schilderen

3 en 4. de binnenzijde van het kozijn werk je af in de volgorde zoals bij de bovenste ligger. Eerst de scharnierkant en vervolgens:

5 en 6. de slotkant; deze krijgt dan minder kans aan te drogen. Bij in- en uitlopen van een ruimte is dit de stijl waar je eerst op kijkt. Dus…hoe strakker deze stijl, hoe beter de algehele beleving.

7 en 8. schilder je tot slot als laatste bij een kozijn, omdat dit met lopen en eventueel stof het meest kwetsbare deel is. In de woning zal dit dan ook vaak een drempel zijn en valt buiten het te schilderen kozijn.

Volgorde van schilderen bij deuren

  1. begin met de kruisroeden, waarbij je -per stijl- eerst de zijden naar het glas toe schildert en nadien ‘vlak op’

  2. de bovenste horizontale stijl. Hierbij schilder je eerst de bovenrand van de deur om deze te beschermen tegen opvallend vocht. Vervolgens de delen die aansluiten op het glas en als laatste ‘vlak op’. Kijk -bij schilderen van de bovenrand van de deur- uit voor druipers aan de achterzijde van de deur.

  3. binnen het onderste paneel begin je met de dieper liggende delen. Verdeel de verf vanuit het midden naar de zijden toe. Zodoende verdeel je de verf goed en gelijkmatig en loop je niet het risico dat de verf zich in de uiterste hoeken ophoopt en gaat druipen.

  4. schilder de horizontale delen van het paneel; eerst de bovenste naar het glas toe en vervolgens de overige ‘vlak op’. Vergeet de onderzijde van de deur niet, zodat je deze beschermt tegen optrekkend vocht van de scharnierkant van de deur. Ook hier weer eerst de randen naar het glas toe schilderen en nadien de gehele stijl ‘vlak op’.

  5. begin met de kopse kant van de deur. Dit is de rand waar je bij een geopende deur tegenaan kijkt. Vervolgens schilder je de randen naar het glas toe en rondom de slotplaat / deurbeslag. Als eindafwerking schilder je de stijl ‘plat op’.

** Met ‘vlak op’ in de omschrijving worden de vlakke delen bedoeld, zonder dieper liggende delen, randjes en kantjes.

** Probeer in het algemeen bij het schilderen van de afzonderlijke delen (horizontaal of verticaal) zo min mogelijk op een ander deel te schilderen. Dit om de bovengenoemde aanzetten te voorkomen. Dit is een gulden regel bij alle te schilderen oppervlakken.

Vraag hier een Offerte aan!

Projecten
Over ons

Zeegelaar Schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Amsterdam dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit uit zich ook door onze toetreding tot de groep van Quality Painters. Dit is een selecte groep schilders die worden geselecteerd op basis van kwaliteit.

Phillipe Zeegelaar is op jonge leeftijd begonnen en oefent met plezier en trots inmiddels alweer 20 jaar het schildersvak uit. Piet Mondriaan, een van Nederland bekendst kunstschilders, inspireerde Phillipe. De abstracte vormgeving en primaire kleuren zijn terug te zien in ons logo en op onze website.

De doelstelling van Zeegelaar Schilderwerken is om samen met de klant een eindproduct af te leveren waar iedereen zeer tevreden over is en lange tijd van kan genieten. Wij investeren graag, samen met u, in duurzaam schilderwerk zodat uw woning of kantoorpand ook op de lange termijn een visitekaartje blijft waarmee u voor de dag kunt komen.

Bent u op zoek naar een schilder voor een schilderklus in Amsterdam en omgeving en gaat u voor kwaliteit en duurzaamheid dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn u graag van dienst!

#deuren dag \nNog een laag nodig 🙌🏾\n\n#inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk #buitenwerken #voordeurgrachtenpand #vevo #sigma \n#grachtengroen | 3 feb. 2022 08:48:06
Lekker bezig nog steeds op de Leidsegracht,bijna klaar op een project van 5 maanden.\n#goudverf #inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk #binnenwerk #buitenwerk #amsterdam # | 1 feb. 2022 08:18:43
Zien is iets anders dan aanpakken.\n#zeegelaarschilderwerk #inspireerveranderingen #amsterdamgrachtenpand#stukadoren  #wanden | 13 jan. 2022 14:45:23
#inspireerverandering #weekend #zeegelaarschilderwerk | 3 dec. 2021 12:57:20
#zwart | 29 nov. 2021 12:20:20
De trap is luchtgommen dat is speciale techniek voor trappen en balken wat je meestal ziet in de Ouwe pakhuizen in Amsterdam.\n#gommen #monumentalpainting #zeegelaarschilderwerk # | 8 nov. 2021 12:36:32
#kastspuiten.#zeegelaarschilderwerk #zeegelaarschilder #zeegelaarschilderwerk | 3 nov. 2021 10:52:46
Daar zijn we ook mee bezig aan de andere kant.\n#zeegelaarschilderwerk | 28 okt. 2021 10:13:20
Verder met het bladgoud 🙌🏾🙌🏾\n#bladgoud #leidsegracht #Amsterdam \n#zeegelaarschilderwerk #eekhoornhaar #penseel | 22 okt. 2021 05:56:49
#zeegelaarschilderwerk | 12 okt. 2021 17:20:29
Nog steeds lekker bezig!l😅\n\n#grachtengordel #hartjeamsterdam #zeegelaarschilderwerk | 28 sep. 2021 12:48:02
#Grachtenwerk | 2 aug. 2021 13:53:02
#details #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk | 23 jul. 2021 08:33:39
Hoi phillipe hier Gewoon bezig hoor net als thuiswerken.\n\n#nieuwehuis #nieuwestart #amsterdam. | 15 jul. 2021 05:08:55
Kleuren kleuren en nog is kleuren.\nWat is jou kleur en waar staat het voor?\nLaat me weten,want achter elke kleur is er verhaal of gevoel.\n\n#kleur #inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk #zeegelaar | 6 jul. 2021 06:58:16
#goud #goud en nog is #goud \n\nLekker bezig dus🟡\n\n#inspireerverandering #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk #bladgoud. | 10 jun. 2021 07:46:21
🤍🖤 lekker bezig.\n#inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk | 31 mei 2021 10:29:01
Hoi phillipe hier \nBezig met mooi projecht van mijn geliefde Amsterdam, elementen van het gebouw\n\n#zeegelaarschilderwerk#zeegelaar buitenschilderwerk#inspireerverandering. | 27 mei 2021 12:56:35
Hoi phillipe hier vandaag bezig met lakken van de voor deuren.nu het perfecte weer er voor als het te warm is dan heb je kans op kleine blaasjes😉\n\n#inspireerverandering #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk #buitenschilderwerk | 21 apr. 2021 08:38:12
Glas en lood👌🏽\n#inspireerverandering #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk | 31 mrt. 2021 08:40:53
Ook nog afgemaakt lekker bezig hoor.\n#inspireerverandering #lekkerbezig #voordeurschilderen #buitenschilderwerk | 23 mrt. 2021 11:17:16