Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Amsterdam?

Dan is Zeegelaar Schilderwerk u graag van dienst. In overleg met u bepalen wij graag hoe de door u gewenste werkzaamheden een perfect resultaat krijgen door het inzetten van onze schilders.
Echt vakschilders en erkende specialisten. Het mag dan ook geen verwondering wekken dat wij hoog op het lijstje staan van bedrijven, instellingen en particulieren
Schilder Amsterdam
Inspireer verandering
Als schildersbedrijf in Amsterdam voelen we ons bevoorrecht.

We houden van de stad Amsterdam en van het ambacht van ons vak. We verzorgen het schilderwerk voor o.a. scholen, kantoren, VvE’s, gemeentes, particulieren, vastgoedo­nderhoud en aannemers­bedrijven, zowel binnen als buiten.
★★★★★ Het houtwerk bij ons aan de buitenkant was urgent aan een schilderbeurt toe. Philippe heeft dit snel en netjes voor ons in orde gemaakt nog voor de winter. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Snel en goed en prima communicatie.  
Caroline van Thuijl
6 maanden geleden
★★★★★ Wij hadden waterschade waardoor op meerdere plekken in ons huis het plafond hersteld moest worden. Het stukwerk en schilderwerk is professioneel gedaan. Het contact liep soepel en ze regeren snel. Afspraken werden goed nagekomen. Ben erg tevreden.  
Reply Now
8 maanden geleden
★★★★★ Achterkant woning en balkons zijn opgeknapt en geschilderd, inclusief stalen balken. Het was in vrij slechte staat, maar is door Philippe heel goed opgeknapt. We zijn blij met het resultaat!  
Willem De Vries
een maand geleden
★☆☆☆☆ Met dit verschrikkelijke bedrijf gewerkt, het komische is dat op de website staat dat afspraak afspraak is . Eigenaar maakt keer op keer valse beloftes waardoor ik met schade ben blijven zitten . als een ding duidelijk is dat afspraken hier geen afspraken zijn ik raad iedereen ten zeerste af met dit bedrijf te werken . oplichters !  
rob barneveld
4 maanden geleden
★★★★★ Wij hebben de houten vloer in gehele woning hoogglans wit laten verven door Zeegelaar Schilderwerken. Phillippe heeft dit bij ons uitgevoerd (samen met een collega). Het contact verliep zeer prettig. Phillippe is vriendelijk en enthousiast en heeft ons tijdens de werkzaamheden goed op de hoogte gehouden. Hij gaf geduldig antwoord op al onze vragen en voorzag ons van goed advies. Wij zijn super blij met de prachtige wit geverfde vloer, hij heeft echt kwaliteit geleverd!  
Marije Wissink
7 maanden geleden
Zeegelaar Schilderwerk is een erkend schildersbedrijf in Amsterdam dat staat voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaam.

Schilderwerk U kunt bij ons terecht met al u schilderklussen voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. We werken voornamelijk in regio Amsterdam en ter referentie kunt u onze schilderprojecten in Amsterdam bekijken.

Wandafwerking Wilt u iets bijzonders op één of meerdere wanden in uw woning of kantoor? Zeegelaar Schilderwerk zorgt voor het afwerken van uw wanden en plafonds. De juiste wandafwerking creëert ruimte en sfeer in uw interieur. Op het gebied van wandafwerking verzorgen wij tal van mogelijkheden. Naast het sauzen van uw wanden met (speciale) muurverven verzorgen wij ook het behanden van wanden met traditioneel behang of met glasweefsel/glasvliesadvies. Wij adviseren u graag welke mogelijkheden passen bij uw interieur en uw budget.

Houtrot reparatie Naast onze schilderwerkzaamheden voeren wij ook regelmatig houtrot reparaties uit. Het probleem van houtrot is dat het vaak onopgemerkt toeslaat aan houten kozijnen, deuren en andere houten onderdelen aan uw woning. Gelukkig kunt u ons inschakelen om houtrot professioneel te laten repareren in regio Amsterdam.

Kennisbank

Wat zijn aanzetten in de Verf

zondag 28 mrt. 2021 | kennisbank

Aanzetten ontstaan daar waar je de kwast of roller als eerste op je werk plaatst en als je met de kwast of roller in een ingedroogde verflaag strijkt of rolt. Als je verf aanbrengt, zal deze onder invloed van zuurstof direct beginnen te drogen. Heb je eerst een horizontaal deel geschilderd en dit (deels) overlapt met een verse verflaag op een verticaal deel, dan zal op het punt waar de twee verflagen elkaar overlappen de grootste kans op aanzetten ontstaan. Omdat de verf die je op het horizontaal deel hebt opgezet al wat is aangedroogd, vloeit de verf minder goed door zodra je het verticale deel er overheen strijkt.

Aanzetten in de verf

Aanzetten in de verf

Om alle afzonderlijke delen van een raam of deur tot op de millimeter nauwkeurig én strak af te werken is haast ondoenlijk. Maar….door de diverse, afzonderlijke horizontale en verticale delen zo strak mogelijk in de verf te zetten, en volgens een vaste volgorde te werken, voorkom je het risico op aanzetten zoveel mogelijk. Daarnaast zal je niet zo snel iets vergeten te schilderen als je een vaste volgorde van werken aanhoudt. Uiteraard is het hierbij ook belangrijk kwalitatief goede materialen (verf) en gereedschappen (kwasten en dergelijke) te gebruiken.

Probeer in het algemeen bij het schilderen van de afzonderlijke delen (horizontaal of verticaal) zo min mogelijk op een ander deel te schilderen. Dit om de bovenbedoelde aanzetten te voorkomen. Dit is een gulden regel bij alle te schilderen oppervlakken.

Aanzetten in de verf

Aanzetten in de verf

Zonder strepen plafond witten en muren !

Het kan zijn dat je na het witten van je plafond te maken krijgt met zichtbare strepen en aanzetten. Frustrerend natuurlijk voor iedereen die zijn plafond heeft gewit. In het onderstaande artikel staan een aantal oorzaken en oplossingen om te voorkomen dat strepen en aanzetten zichtbaar zijn na het witten. Lees voor meer info en tips plafond en muren witten tips voor meer handige adviezen.

Oorzaken van strepen na het witten

Er zijn een aantal oorzaken voor zichtbare strepen en aanzetten.

  • Verkeerde of geen ondergrondbehandeling

  • Verkeerde muurverf

  • Gereedschap wordt verkeerd gebruikt

  • Gereedschap is niet van goede kwaliteit

Oplossingen

Ondergrond Het is belangrijk dat een egale ondergrond ontvet en zonder stof is. Je kunt het plafond voorstrijken met voorbehandelingsproducten om de zuigende werking van het plafond op te heffen. Kijk op de verpakking van het product hoe lang de voorhandelingsproducten moeten drogen. Poederende ondergronden kun je fixeren.

Het kopen van goed verf Heb je goedkope verf gekocht bij een doe het zelf zaak of bouwmarkt, dan kan de kwaliteit van de verf een oorzaak zijn van de zichtbare aanzetten en strepen. Stap in het geval je betere muurverf wilt kopen eens een verfspeciaalzaak binnen. Bij zo’n specialzaak werken mensen die verstand hebben van verfsoorten en die je kunnen adviseren bij het kopen van de juiste muurverf. Je bent in veel gevallen wel meer geld kwijt, maar het resultaat is vaak stukken beter.

Matte muurverf (plafondacryl) Omdat de meeste soorten muurverf een glansgraad hebben zijn aanzetten en strepen daardoor eerder zichtbaar, dan wanneer je extreem matte muurverf zou kopen. Bij de extreem matte muurverf kun je eventueel een drogingsvertrager toevoegen. Deze muurverf en drogingsvertrager kun je bij een speciaalzaak kopen.

Spackplafond Als je een spackplafond hebt kun je, in het geval een strepen en aanzetten, beter spacktex / spacklatex aanschaffen. Werk het plafond in één keer af, zonder tussendoor te stoppen. Je kunt een drogingsvertrager toevoegen aan de latex, zodat je er iets langer over kunt doen, zonder dat het kleurverschillen veroorzaakt.

Gereedschap Het is belangrijk dat je het juiste gereedschap hebt aangeschaft en deze ook op de juiste manier gebruikt. Veel doe-het-zelvers die een plafond witten en te maken krijgen met strepen en aanzetten gebruiken de verfroller bijvoorbeeld niet op de juiste manier of hebben een goedkope roller gekocht.

De roller moet ook goed vol met verf zitten, wacht dus niet tot de roller ‘droog’ is. Wat je kunt doen is een dag vóór het witten de roller vochtig maken met water. Doe de roller niet volledig onder de kraan, maar maak de roller vochtig met je hand. De roller doe je vervolgens in een zak. In plaats van water kun je deze ook laten inwerken in de muurverf. Om het verf goed te verdelen over de roller gebruik je een verfrooster. Op deze manier voorkom je dat er te veel verf op de roller komt. Zoals eerder gezegd moet de roller ook niet te droog zijn.

Als je relatief snel drogende verf gebruikt kun je halverwege het witten niet een koffiepauze nemen. Als je halverwege stopt zie je aanzetten. Verf nat in nat, laat de roller het werk doen en laat de banen overlappen. Om langer nat in nat te kunnen werken kun je een drogingsvertrager toevoegen aan de verf. Als het een grote ruimte is, kun je beter het plafond witten met 2 personen. Daarnaast rol je altijd tegen het licht in. Soms is één laag aangebrachte verf voldoende, in sommige gevallen moet je het plafond twee keer sauzen om het gewenste resultaat te krijgen.

Plafond laten witten en muren

Is uw woning leeg of het komt leeg te staan dan is de mogelijkheid om ook naar wens latex te spuiten. Voor meer informatie hiervoor, lees meer over latex spuiten.

Latex spuiten

Latex spuiten

We kunnen ons voorstellen dat je het niet ziet zitten om het zelf te doen opf dat je de tijd er niet voor hebt. U kunt het witten van het plafond uitbesteden Aan zeegevaarschilderwerk inschakelen  dus vraag hier een offerte aan.

Op onze website is het ook mogelijk om online meer  voor muren plafonds informatie te krijgen of vraag een  offertes  bij ons aan deze offertes zijn vrijblijvend, zo zit u nergens aan vast.

Projecten
Over ons

Zeegelaar Schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Amsterdam dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit uit zich ook door onze toetreding tot de groep van Quality Painters. Dit is een selecte groep schilders die worden geselecteerd op basis van kwaliteit.

Phillipe Zeegelaar is op jonge leeftijd begonnen en oefent met plezier en trots inmiddels alweer 20 jaar het schildersvak uit. Piet Mondriaan, een van Nederland bekendst kunstschilders, inspireerde Phillipe. De abstracte vormgeving en primaire kleuren zijn terug te zien in ons logo en op onze website.

De doelstelling van Zeegelaar Schilderwerken is om samen met de klant een eindproduct af te leveren waar iedereen zeer tevreden over is en lange tijd van kan genieten. Wij investeren graag, samen met u, in duurzaam schilderwerk zodat uw woning of kantoorpand ook op de lange termijn een visitekaartje blijft waarmee u voor de dag kunt komen.

Bent u op zoek naar een schilder voor een schilderklus in Amsterdam en omgeving en gaat u voor kwaliteit en duurzaamheid dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn u graag van dienst!

#deuren dag \nNog een laag nodig 🙌🏾\n\n#inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk #buitenwerken #voordeurgrachtenpand #vevo #sigma \n#grachtengroen | 3 feb. 2022 08:48:06
Lekker bezig nog steeds op de Leidsegracht,bijna klaar op een project van 5 maanden.\n#goudverf #inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk #binnenwerk #buitenwerk #amsterdam # | 1 feb. 2022 08:18:43
Zien is iets anders dan aanpakken.\n#zeegelaarschilderwerk #inspireerveranderingen #amsterdamgrachtenpand#stukadoren  #wanden | 13 jan. 2022 14:45:23
#inspireerverandering #weekend #zeegelaarschilderwerk | 3 dec. 2021 12:57:20
#zwart | 29 nov. 2021 12:20:20
De trap is luchtgommen dat is speciale techniek voor trappen en balken wat je meestal ziet in de Ouwe pakhuizen in Amsterdam.\n#gommen #monumentalpainting #zeegelaarschilderwerk # | 8 nov. 2021 12:36:32
#kastspuiten.#zeegelaarschilderwerk #zeegelaarschilder #zeegelaarschilderwerk | 3 nov. 2021 10:52:46
Daar zijn we ook mee bezig aan de andere kant.\n#zeegelaarschilderwerk | 28 okt. 2021 10:13:20
Verder met het bladgoud 🙌🏾🙌🏾\n#bladgoud #leidsegracht #Amsterdam \n#zeegelaarschilderwerk #eekhoornhaar #penseel | 22 okt. 2021 05:56:49
#zeegelaarschilderwerk | 12 okt. 2021 17:20:29
Nog steeds lekker bezig!l😅\n\n#grachtengordel #hartjeamsterdam #zeegelaarschilderwerk | 28 sep. 2021 12:48:02
#Grachtenwerk | 2 aug. 2021 13:53:02
#details #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk | 23 jul. 2021 08:33:39
Hoi phillipe hier Gewoon bezig hoor net als thuiswerken.\n\n#nieuwehuis #nieuwestart #amsterdam. | 15 jul. 2021 05:08:55
Kleuren kleuren en nog is kleuren.\nWat is jou kleur en waar staat het voor?\nLaat me weten,want achter elke kleur is er verhaal of gevoel.\n\n#kleur #inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk #zeegelaar | 6 jul. 2021 06:58:16
#goud #goud en nog is #goud \n\nLekker bezig dus🟡\n\n#inspireerverandering #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk #bladgoud. | 10 jun. 2021 07:46:21
🤍🖤 lekker bezig.\n#inspireerverandering #zeegelaarschilderwerk | 31 mei 2021 10:29:01
Hoi phillipe hier \nBezig met mooi projecht van mijn geliefde Amsterdam, elementen van het gebouw\n\n#zeegelaarschilderwerk#zeegelaar buitenschilderwerk#inspireerverandering. | 27 mei 2021 12:56:35
Hoi phillipe hier vandaag bezig met lakken van de voor deuren.nu het perfecte weer er voor als het te warm is dan heb je kans op kleine blaasjes😉\n\n#inspireerverandering #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk #buitenschilderwerk | 21 apr. 2021 08:38:12
Glas en lood👌🏽\n#inspireerverandering #zeegelaar #zeegelaarschilderwerk | 31 mrt. 2021 08:40:53
Ook nog afgemaakt lekker bezig hoor.\n#inspireerverandering #lekkerbezig #voordeurschilderen #buitenschilderwerk | 23 mrt. 2021 11:17:16