Houtrot specialist mag Zeegelaar schilderwerk zijn bedrijf noemen.

“Ik ben achter materialen gekomen die ik niet kende”

Bij zijn werk in Amsterdam komt schilder Phillipe Zeegelaar veel houtrot tegen. “Ik kon de problemen altijd wel oplossen. In de tijd dat ik nog voor een baas werkte, heb ik daarvoor een keer een cursus gevolgd. Het lukte altijd het goed te repareren. Maar de fijne kneepjes, die kende ik niet.” En als vakman die gaat voor kwaliteit en duurzaamheid wilde hij zich ook die fijne kneepjes eigen maken.

Daarom volgde hij vorig jaar de opleiding tot houtrot specialist  van Repair Care gedaan daarom mogen wij ons houtrot specialist noemen.  “Ondanks de korting die ik als lid van Zelfstandigen Bouw kreeg, behoorlijk prijzig. In geld én in tijd. Maar ik heb toch besloten het te doen.” Hij heeft niets dan lof voor de opleiding: duidelijke uitleg en ze gebruiken goede materialen. “Ik heb alle drie de niveaus gevolgd. Ik ben achter materialen gekomen die ik niet kende. Toen dacht ik: ‘hé dat kan ook!’ Hiervoor ben ik die opleiding gaan doen.”

Repair Care biedt ook ‘nazorg’. “Ik kan met vragen altijd bij hen terecht. Als je aan een project begint, kan je ze ook vragen een inventarisatie te maken van de zwakke plekken in het hout.” Tot nu toe heeft hij die hulp niet nodig gehad. “Ik maak de inventarisatie zelf. Ik heb altijd een priem en een vochtmeter bij me. In mijn offerte geef ik de zwakke plekken aan.”

kijk voor meer informatie op  Keurmerk Kwaliteitsvakman 

Vraag gerust een offerte aan of neem contack op met Zeegelaarschilderwerk