Duurzaam schilderen in Amsterdam

duurzaam schilderenBinnen ons vakgebied worden steeds grotere stappen gezet op het gebied van duurzaam ondernemen. Zeegelaar Schilderwerk is daar een grote voorstander van. Door gebruik te maken van de laatste materialen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid willen wij een bijdrage leveren aan een meer duurzame samenleving. Door onze aansluiting bij Sikkens Quality Painters maken wij heel bewust een keuze om koploper te zijn op het gebied van duurzaam schilderen. Lees hier meer over de duurzaamheidsdoelstellingen van sikkens.

Duurzaam schilderen en onderhoud

Een belangrijke aandachtspunt voor duurzaam ondernemen met betrekking tot schilderen is zonder enige twijfel het onderhoud aan uw schilderwerk. Wij komen nog met regelmaat in aanraking met klanten die hun schilderwerk niet of niet adequaat genoeg onderhouden. De gevolgen hiervan zijn natuurlijk niet positief. Er is risico op houtrot en afbladderende verflagen geven uw huis of kantoor niet de gewenste uitstraling. Door een gedegen onderhoudsplan overeen te komen met een erkend schildersbedrijf voorkomt u bovengenoemde problemen.

Het Sikkens Quality Painters huisschilderplan is dé oplossing

Met het huisschilderplan van een Sikkens Quality Painter bent u in één klap verzekerd van een duurzame totaaloplossing. Met dit onderhoudsplan zorgen wij ervoor dat uw woning of kantoor duurzaam blijven op het gebied van schilderen en onderhoud. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste nieuwe produkten op het gebied van milieuvriendelijkheid en daarnaast zorgt regelmatig onderhoud aan het schilderwerk natuurlijk ook voor duurzame kwalieit en waardebehoud van uw woning of kantoor.

Zeegelaar Schilderwerk maakt duurzaam schilderen mogelijk

Bent u op zoek naar een duurzaam schildersbedrijf in Amsterdam en vindt u het belangrijk dat bij al uw schilderwerkzaamheden milieuvriendelijke producten worden gebruikt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om alle schilderwerkzaamheden uit te voeren op een zo duurzaam mogelijke manier. Dit doen wij door gebruik te maken van de juiste materialen in combinatie met het streven naar een perfect eindresultaat voor u als klant. Bent u geïnteresseerd in duurzaam schilderen neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.