Veel  mensen vragen abeton rot zeegelaarschilderwerkan ons advies over betonrot repareren, het voorkomen van betonrot en het ontstaan van betonrot. Betonrot komt regelmatig voor in Amsterdam. In alle landen waar een zeeklimaat heerst is de kans op betonrot vrij groot. Negen van de tien gevallen zijn gelukkig goed te verhelpen als je er maar op tijd bij bent. Betonrot komt voornamelijk voor in de wat oudere beton constructies die het einde van hun levensduur hebben bereikt. Daarnaast komt Betonrot echter ook voor bij beton constructies die zijn verwaarloosd of niet goed zijn uitgevoerd en ontworpen. Betonrot wordt veroorzaakt door de indringing van de kooldioxide CO2 afkomstig uit de lucht of door indringing van chloriden voornamelijk afkomstig uit mineraal houdend water, zoals neerslag maar ook strooiwater. Zeegelaar Schilderwerk heeft jarenlange ervaring met het repareren van betonrot van balkons, galerijen, kolommen en lateien.

Betonrot repareren met Sikkens

Voor de juiste reparatie van betonrot met de garantie op een goed eindresultaat Sikkens Wapex 501 zeegelaarschilderwerkSikkens. Er wordt altijd gebruikt gemaakt van oplosmiddelvrije twee componenten mortel op basis van epoxy hars wapex 105 en wapex 501. De kenmerken van dit product zijn:

  • voldoet aan de CUR aanbeveling 55;
  • is zeer goed te modelleren zodat het in elke vorm past;
  • is toepasbaar op horizontaal en verticaal werk;
  • krimpt niet;
  • is zeer goed overschilderbaar in elke denkbare kleur.

Hiermee bent u verzekerd van een prachtig en duurzaam eindresultaat.

Betonrot herstellen vereist snelle actie

Wanneer er sprake is van betonrot dient u zo snel als mogelijk is actie te ondernemen, om de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken. Een snelle reactie zal doorgaans zorgen voor een flinke besparing op de uiteindelijke kosten. Het aanpakken van betonrot vraagt om specifieke vakkennis. Wij adviseren u om betonrot te laten herstellen door professionals die de kennis en ervaring hebben om dit probleem duurzaam te herstellen. Bij Zeegelaar schilderwerk bent u ervan verzekerd dat deze kennis en ervaring aanwezig is. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.zeegelaarschilderwerk beton